7.6.2011

Bertat mukana Muotipäivillä jo kolmatta vuotta!


Muotipäivät käynnistyy nyt kuudetta vuotta Jyväskylässä, toista vuotta Tampereella sekä tänä vuonna ensimmäistä kertaa Lahdessa. Bertat ovat olleet mukana muodin täyteisessä tapahtumassa jo kahtena peräkkäisenä vuonna ja nyt starttaakin kolmas vuosi. Blaze- tanssijoiden yhteistyökumppani Fashion Unit järjestää Muotipäivät- tapahtuman keskelle kaupungin sykettä. Kaksi päiväisessä muotitapahtumassa  nähdään kauden trendejä showmeiningillä maustetuissa muotinäytöksissä, muotiluentoja sekä shoppailla voi klo 23:n saakka.
 
Viime vuonna Muotipäivien teemana oli Lontoo, mikä näkyikin selvästi Blazen esityksessä. Telephone- teemainen esitys puhelimineen sekä vaatetuksineen oli toimiva kokonaisuus. Naiset olivat myös mukana Style Night illoissa, jotka järjestettiin elokuun alussa Jyväskylän Kharmassa. Illan teemoina olivat Rockelecktropunk sekä Hollywood. Studio Aki Korpinen oli loihtimassa malleille sekä tanssijoille upeita meikkejä ja kampauksia! Berttojen esitykset toteutettiin teemojen mukaisesti vaatetusta myöten. Näppärinä naisina ompelukone sauhusi ja tuloksena olivat upeat lehtimekot Hollywood illassa. Rockelectropunk illassa nähtiin, kuinka toimivat esiintymisasut myös mustat jätesäkit voivat olla. 



Style Nights, RockElektroPunk
Style Nights Hollywood

 
Tänä vuonna Muotipäivien teemana on Barcelona. Naisellisuus huokuu myös syksyllä nähtävässä esityksessä! Berttojen syksyn setin voi nähdä Muotipäivien pre-illassa, mikä käynnistää Jyväskylän muodin täyteisen syksyn 26.8 Bar Passionissa. 

JYVÄSKYLÄN MUOTIPÄIVÄT 2.-3.9.2011
TAMPEREEN MUOTIPÄIVÄT 9.-10.9.2011 
LAHDEN MUOTIPÄIVÄT 16.-17.9.2011
 

Berttoja voi nähdä jokaisessa Muotipäivät kaupungissa syyskuussa!
Tsekkaa http://www.muotipaivat.com/ !
 
Ennen syksyn Muotipäivien huumaa bertat nauttii kesästä treenaten ja esiintyen kesäjuhlissa! Vielä ehtii pirauttaa, jos omat tai tutun juhlat tarvitsee piristystä tanssiesityksen merkeissä!

- Siiri


Jyväskylän Muotipäivät 2010
Jyväskylän Muotipäivät 2010

Kuvat: Iida Liimatainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti