14.8.2011

Blaze-tanssijat feat. Picture Puttonen

Tämä päivä oli unohtumaton, kertakaikkiaan.

Toiminta alkoi aamutuimaan kun kukin aloitteli kuvausvalmisteluja omalla tyylillään; osa töitten lomassa, osa tarkistellen kuvauspaikkojen kuntoa. Kuvaustarvikkeita oli jos jonkinmoista, aina jakoavaimesta kahvinkeittimeen. Kukin leideistä kävi vuorollaan Studio Aki Korpisen Hius-ja Meikkiakatemialla kaunistautumassa. Voi miten ihania kampauksia ja meikkejä saatiinkaan! Kaikenlisäksi opiskelijat olivat hyvin joustavia ja mukavia. Työn jälki näytti epäilemättä hyvältä, sillä pysäköinninvalvojakaan ei kehdannut antaa näille kaunottarille pikavoittoja. 

Cameleon painossa oli erinomaista palvelua hakiessamme hirveällä sähinällä Blaze-paidat kuvauksiin. Teemme mielellämme yhteistyötä heidän kanssaan jatkossakin! 

Yksityiskuvien kuvaaminen aloitettiin märissä olosuhteissa. Kuvaamista jatkettiin paikallisen vaatesuunnittelijan liikeen Wishwearin näyteikkunassa. Tietysti ihmisten hämmentäminen on hauskaa, joten seuraava yksityiskuva otettiin Matkahuollossa, tyttö puhumassa imuriin. Normaalia eikö? Yhtä normaalia kuin bussipysäkistä roikkuminen hampurilainen suussa, mikroaaltouuni vieressä. Lopuksi hypättiin 50-luvulle söpöilemään.

Koko ryhmän kuvaukset aloitettiin vaateliike Halosella mallinukkejen seassa; Selkeää, tyylikästä ja kultaista. Ryhmäkuvista tuli hilpeitä ja kesäfiilistä haettin kukkakuoseilla ja kahvikupeilla, ah! Päivämme huipentui kuvauksiin Harjun portailla, jossa suihkuteltiin ja hypittiin.  MEILLÄ OLI NIIN HAUSKAA! Päivän paras pelaaja- palkinnon voitti ehdottomasti kuvaaja Mikko Puttonen. Tämän kaverin hermot ovat rautaa! 

Kiitos: 

Cameleon paino
Halonen
Studio Aki Korpinen Hius- ja Meikkiakatemia
Jyväskylän Tanssiopisto
Wishwear








1 kommentti:

  1. Voi miten kivasti kirjotitte meidän päivästä! Oli hauskaa :D! hih

    VastaaPoista