30.10.2011

3 Ässää ja Iso Karhu!

Herätyskello soi 03:30 ja lähtö Poriin oli edessä. Blaze-tanssijat lähtivät tanssimaan niin sanotusti vajaamiehityksellä, kolmen ässän voimin. Kuitenkaan tämä ei menoa hidastanut vaan hommat vedettiin hyvällä menestyksellä kotiin!

Porissa sijaitseva kauppakeskus Isokarhu vietti 20-vuotissynttäreitään ja yhtenä ohjelmanumerona oli muotinäytös, jonka yhteydessä showta luomassa oli Berttojen esitykset alussa sekä lopussa. Keikka ei ollut tavallisista tavallisin, sillä sen lisäksi että tanssjoita oli paikalla kolme, toimi teemana 90-luku!

Tämä tarkoitti sitä, että Bertat käärivät hihansa ja tarttuivat kreppirautaan. Kultaglitterit silmissä, krepit ja letit hiuksissa leidit nousivat ensimmäistä kertaa olemisensa historiassa estradille Porissa! Lava oli rakennettu ovelasti liukuportaiden päälle, esiintymispaikkakin oli siis ensimmäistä kertaa “ilmassa”. Neljä kertaa päivän aikana lavalla tanssineet leidit saivat hiljaisen ja mietteliään yleisön lopulta osoittamaan suosiotaan ja hymyilemään innokkaasti.

Yhteenvetona; Ei ollut ollenkaan huonompi ensikosketus Poriin! Päivä oli kaikin puolin antoisa ja onnistunut ja se osoitti, että pienemmälläkin kokoonpanolla saadaan hyvä fiilis luotua. Eiköhän sitä toistekin uskalla pistäytyä Poriin tanssimaan ;)
Blaze-tanssijat Iso Karhussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti