6.5.2012

Tiukka keikkakevät takana!

Blaze-tanssijoilla oli kova keikkapuristus maalis-huhtikuun vaihteessa. Oli messuhälinää ja korkokenkäkoulua, sekä muotinäytöksiä ja pre-bileitä, tiukkoja aikatauluja, mutta sitäkin tiukempia mimmejä ja esityksiä!


Viikolla 12 aloitimme kevätkeikkailut Bar Passionissa. Siellä tulikin esiinnyttyä useampaan otteeseen saman viikon aikana. Ohjelmassa oli Mallikoulun päätösnäytös ja Tyyli- ja Hyvinvointi 2012 -messujen pre-bileet. Meillä oli super kivaa ja yleisö oli mahtavaa (niinkuin aina Passionissa)! Esiinnyimme myös MICK'S-vaatemyymälässä, jossa tanssimme oman settimme ja esittelimme MICK'S:in ihania kevään trendejä. Perjantaina ja lauantaina Bertat edustivat kauppakeskus Forumissa. Siellä pidimme korkokenkäkoulua ja kerroimme ihmisille Fashion Unitin My Style-valmennuksista ja mallikouluista.

Seuraavana viikonloppuna ei tahtia löysätty, vaan paahdettiin eteenpäin samalla vauhdilla. Jyväskylän Autotarvikkeen Naisten tyyli-ilta oli menestys! Osallistujia oli huimasti ja kaikki viihtyivät mainiosti. Setistäkin selvittiin kunnialla liukkaan lattian ja akrobatian pelottavasta yhdistelmästä huolimatta. ;) Lauantaiaamuna FU:n mallibussi käänsi nokkansa kohti Lahtea ja kauppakeskus Trioa, ja sieltähän ne uniset Bertatkin löytyivät. Triossa ohjelmassa oli oma Blaze goes Pink-esitys ja FU:n muotinäytös. Muotinäytöksessä olivat mukana myös Blazen mallineidot Soile ja Siiri. 

Sunnuntaina keikkailut huipentuivat Elämysviikonloppuun Jyväskylän Paviljongissa. Meidät saattoi bongata Tyyli ja Hyvinvointi 2012-messuilta niin tanssimassa kain promoamassakin. Messujen kävijämäärä oli huikea ja Blaze goes Pink-esitys sai joka kerta raikuvat aplodit ja suosionosoitukset, ahh sitä ihanaa tunnetta! Siihen oli hyvä lopettaa keikkarupeama.


Tämän talven ja kevään aikana on taas tullut mukavia kokemuksia ja olemme tutustuneet ihaniin uusiin ihmisiin! Haluamme kiittää erityisesti seuraaavia yhtistyötahoja: Meikkitaiteilija Nina Piippasta, Fashion Unitia sekä Valokuvaaja Iida Liimataista. KIITOS!

Nyt alamme odottelemaan aurinkoisia päiviä ja tanssimista vehreällä nurmikolla. Blaze-tanssijat toivottavat kaikille hyvää kesän odotusta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti