11.10.2012

*WINKWINK* loppuvuosi 2012!


Muotipäivien jälkeisestä väsymyksestä ja kolotuksesta on nyt selvitty ja Blaze-tanssijat ovat valmiita loppuvuoden tuomiin haasteisiin. Luvassa on kaiken näköistä jänskää toimintaa! ;) Fashion Unitin tapahtumia on muutamia, kuten naisteniltoja, sekä Muotipäivät by Fashion Unit –risteily, jossa naiset ovatkin olleet jo kolme kertaa. Pikkujoulukeikkojakin pukkaa hyvää vauhtia, aina kuitenkin mahtuu muutama lisää! (*winkwink*)

Tänään Blaze -tanssijat olivat Vantaalla Audi Center Airportin naistenillassa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tosiaan riitti kun paikat vaihtuivat lennossa ja korvikset löytyivät esityksen jälkeen kengänpohjista… Pääasia että keikka meni erittäin hyvin ja yleisössä oli lukuisia hymyileviä kasvoja! Kiitti taas teille kaikille eli Fashion Unit, Joniveli, Studio Varjo ja mallit!

Seuraava esitys onkin Jyväskylässä ensi viikolla, eli lokakuun 20 päivä. Kyseisenä lauantaina on October Jam niminen tanssitapahtuma, josta Bertat voi bongata lukuisien muiden Jyväskyläläisten tanssijoiden joukosta. Nähdään siellä!

Terkut jälleen autosta, joka on paluumatkalla Jyväskylään! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti