15.9.2011

Blaze jännän äärellä Tampereen Muotipäivillä!

2/3 suuresta Barcelona-henkisestä muotitapahtumasta on ohi. Blaze-tanssijoiden Tampereen keikkaviikonlopusta ei taas vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut. Berttojen tanssia nähtiin Koskikeskuksessa tanssi-ja stailausnäytöksessä sekä keskustorin päälavalla Street- muotinäytöksessä. Yhtenä Muotipäivien kohokohtana oli Blazen oma show Muodin Yössä. Lauantaina tyttöjä saattoi bongata Keskustorin tai Koskikeskuksen infopisteeltä.

Tanssi- ja stailausnäytöksessä Blaze teki yhteistyötä Fashion Unitin ammattimallien kanssa ja toteuttivat upeat näytökset Koskikeskuksessa. Tanssillisissa sisääntuloissa tytöt esittelivät Onlyn syystrendejä!

Street- muotinäytöksessä Blaze esitteli näyttävästi Stockerin syysmuotia hip-hop tyylisessä sisääntulossa. Ei show’ta ilman draamaa tuntui olevan Berttojen tunnuslause viikonlopun ajan, sillä näytöksissä aina sattui ja tapahtui! Pienet kommellukset eivät vauhtia haitanneet vaan show vedettiin loppuun asti mielettömällä energialla!

Muodin Yön oli jälleen kerran yllätyksiä täynnä. Rankkasateesta huolimatta tanssijat vetivät show’n läpi uskomattomalla ilolla ja pelinlukutaidolla. Jalkineet vaihtuivat paljaisiin varpaisiin, kun lava täyttyi pisaroista. Onneksi kuitenkin ripeä toiminta pelasti tilanteen ja Blaze pääsi vetämään oman täysimittaisen setin näytöksen loppuun.

Lauantain tytöt viettivät Muotipäiviä promoten infopisteillä Koskikeskuksessa sekä Keskustorilla. Näiltä tytöiltä sujuu niin Fushop- etukorttien kuin kivennäisvesipullojenkin jako! Tampereen Tivolissa järjestettiin Muotipäivien päätösgaala La Fiesta Espanola ja illan aikana Blaze-tanssijat ihastuttivat jälleen baariyleisöä omalla setillään. Tanssijat nauttivat onnistuneesta Muotipäivät viikonlopusta ja juhlafiiliksillä jatkettiin iltaan asti!


KULTAINEN KIITOS: DJ Joniveli, Jesterfilms, Fashion Unit ja upeat mallit sekä majoituksesta Saara ja Reetta Korhonen!

NEXT: Watch out Lahti!

Tsekkaa! http://muotipaivat.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti