18.9.2011

Muotipäivät 2011, DONE!

Nyt on Blaze-tanssijoiden hurja kolmiviikkoinen puristus onnistuneesti takana. Viimeisimpänä Lahden Muotipäivät, jotka olivat 16.-17.9.2011. Kaksipäiväiset Muotipäivät olivat täynnä iloisia työntekijöitä, malleja ja tanssijoita. Lahti otti historiansa ensimmäiset Muotipäivät avosylin vastaan!

Beet aloittivat perjantain kahdella StreetCasual-muotinäytöksellä. Näytökset olivat Kauppatorin päälavalla. Tytöt esittelivät vaateliike Studio 25:n syys- ja talvitrendejä. Sisääntulossa oli rempseä ja ilmeikäs hiphop meininki, olihan vaatteita mukava esitellä aurinkoisessa säässä! Samalla vauhdilla Blaze-kolmikko kävi pyöräyttämässä setin Ravintola Torerossa.

Elleivät tytöt olleet lavalla, saattoi heidät bongata infopisteeltä tai kadun varrelta kertomassa Muotipäivistä!

Lahdessakin perjantain päätti totutusti Muodin Yö. Show oli jälleen kerran upea, ja mallit ja tanssijat vetivät sen viimeisen kerran hienosti kotiin! Lahtelaiset saapuivat sankoin joukoin katsomaan päämuotinäytöstä ja tanssiesityksiä Kauppatorille. Tässä kokonaisuudessa näki sen, mitä yhteistyö eri tahojen välillä voi parhaimmillaan olla; mallit, tanssijat, DJ + tekniikan kaverit = SHOW isolla S-kirjaimella!

Lauantaipäivä kului Kauppakeskus Triossa. Päivän aikana oli kaksi Trendimuotinäytöstä, joissa tytöt vetivät pieniä tanssipätkiä ja lopuksi oman tanssishow'nsa. Näytökset sujuivat mahtavasti ja ihmisiä oli katsomassa aivan tungokseen asti! Myöhemmin tytöt ehtivät vähän shoppaillakin ja kartuttamaan omia muodikkaita vaatekaappejaan...

Lahden ensimmäiset Muotipäivät saivat ansaitusti huikean päätöksen launtai-iltana Lahden Tivolissa, La Fiesta Espanola-päätösjuhlassa. Tivolissa nähtiin Fashion Unitin Muotinäytös sekä Blaze-tanssijoiden viimeinen show Muotipäivillä. Tunnelma oli huikea ja Tivoli oli täynnä ihanaa Muotipäivätyleisöä! Tämä keikka meni supernappiin niin tanssijoilla kuin malleillakin ja tunnelma oli keikan jälkeen kohdallaan!

Vuoden 2011 Muotipäivät ovat nyt ohi! Tämä rumba oli varmasti Blaze-tanssijoiden historian treenintäyteisintä ja rankinta aikaa, mutta samalla se oli hienoin kokemus ja mahtava kokonaisuus jota kukaan Bertoista ei vaihtaisi mihinkään!

Once again, KULTAINEN KIITOS: DJ Joniveli, Jesterfilms, Johanna ja Fashion Unitin HUIMAT mallit! Yhdessä teimme kovan työn ja se saatiin päätökseen kunnialla. KIITOS <3

Tunnelmia Lahden Muotipäiviltä 2011 Kuvat: Anssi Korhonen






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti